Odeabank’ta Üst Yönetimde Yeni Atama

Odeabank’ta Üst Yönetimde Yeni Atama

Odeabank, yönetim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bankanın Teftiş Kurulu Başkanı Tolga Usluer, İç Sistemlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

10 Haziran 2024 itibarıyla görevine başlayan Tolga Usluer, bankanın iç denetim, mevzuat ve uyum fonksiyonlarından sorumlu olacak. Usluer, Ortadoğu Teknik Üniversitesi İktisat Bölümü’nden lisans ve Bahçeşehir Üniversitesi İşletme Bölümü’nden yüksek lisans diplomasına sahip. Bankacılık kariyerine 2000 yılında QNB Finansbank’ta Müfettiş Yardımcısı olarak başlayan Usluer, çeşitli pozisyonlarda görev aldıktan sonra 2011-2017 yılları arasında Teftiş Kurulu Başkan Yardımcılığı yaptı. 2017 yılında Odeabank ailesine katılan Usluer, Teftiş Kurulu Başkanı olarak başarılı projelere imza attı.

Tolga Usluer, The Institute of Internal Auditors (IIA) tarafından verilen Sertifikalı İç Denetçi (CIA) ve Risk Yönetimi Güvencesi Sertifikası (CRMA) ile Association of Certified Fraud Examiners (ACFE) tarafından verilen Suiistimal İnceleme Uzmanlığı (CFE) sertifikalarına sahip. Ayrıca, The IIA nezdinde Enstitü İlişkileri Komitesi Başkanlığı ve Türkiye İç Denetim Enstitüsü (IIA Türkiye) Yönetim Kurulu üyeliği görevlerinde bulundu. İç denetim konusunda birçok makale yazan ve üniversitelerde seminerler veren Usluer, Türkiye İç Denetim Enstitüsü tarafından “İç Denetim Farkındalık” ödülüne layık görüldü.

YORUMLAR YAZ