ING Mobil’e Yeni Özellik: Fon Getiri Karşılaştırma

ING Mobil’e Yeni Özellik: Fon Getiri Karşılaştırma

ING Türkiye, mobil bankacılık uygulaması ING Mobil’i yenilikçi özelliklerle donatmaya devam ediyor. Günlük bankacılık işlemlerini hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirme imkanı sunan ING Mobil, kullanıcılarına çeşitli hizmetler sağlıyor. Müşteriler, ING Mobil ile bir bankacıya ihtiyaç duyduklarında, Cebimdeki Danışman özelliği sayesinde uzman bankacılarla görüntülü görüşme yapabiliyor. Ayrıca, yapay zeka tabanlı INGo ile 7/24 canlı destek hizmetine erişebiliyorlar. Bu yenilikçi yaklaşımın bir parçası olarak ING Mobil’e eklenen “Fon Getiri Karşılaştır” özelliği ile kullanıcılar, yatırım fonlarının getirilerini kolayca karşılaştırabiliyor.

Yeni Özellikler ve Kolaylıklar

ING Türkiye, mobil bankacılık deneyimini daha da geliştirmek amacıyla ING Mobil’e yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Kullanıcılar, ING Mobil üzerinden eksik kimlik bilgilerini tamamlayabiliyor ve teyitli adres güncellemelerini yapabiliyor. 2. el araç alımı ve kitle fonlama işlemleri de Güvenli Ödeme seçeneği ile daha güvenli bir şekilde gerçekleştirilebiliyor.

Uzaktan Bankacılıkta İnovasyon

ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Tuğçe Bora Kılıç, mobil bankacılığın stratejilerinde öncelikli olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: “Mobil bankacılığı stratejimizde önceliklendiriyor, müşteri deneyimini merkeze alıyoruz. Uzaktan müşteri edinimi oranımız %56 ile sektör ortalamasının üstünde. ING Mobil memnuniyet skorumuz ise 95 puan. Sürekli iyileşen ve gelişen bir müşteri deneyimi sunmak için mobil uygulamamıza yeni özellikler eklemeye devam ediyoruz.”

Dijital Bankacılıkta Yeni Dönem

ING Türkiye, dijital dönüşüm yolculuğunda attığı adımlarla tamamen dijital hale gelerek müşterilerine daha kolay, hızlı ve kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmayı hedefliyor. ING Mobil’in hayatı kolaylaştıran özellikleri sayesinde kullanıcılar, yatırım fonları hakkında detaylı bilgiye erişebiliyor ve “Fon Getiri Karşılaştır” özelliği ile fon getirilerini karşılaştırabiliyor.

Eksik Bilgiler Kolayca Tamamlanıyor

ING müşterileri, şubeye gitmeden eksik kimlik bilgilerini Cebimdeki Danışman hizmeti ile bankacılarla uzaktan görüşerek tamamlayabiliyor. Ayrıca yeni adres kayıtları ve teyitli adres güncellemeleri de ING Mobil üzerinden yapılabiliyor. Kullanıcı kodu iptal olan mobil uygulama kullanıcıları, dijital kimlik doğrulama adımlarını geçerek yeni kullanıcı kodu alabiliyor.

Güvenli Ödeme ile Kolay İşlemler

Müşteriler, ING Mobil’in giriş ekranının altındaki menüde yer alan FAST İşlemleri ile Karekod ile Ödeme, Para Gönderme, Karekod Oluşturma, Kolay Adres Yönetimi ve Güvenli Ödeme işlemlerini hızlıca gerçekleştirebiliyor. Ayrıca 2. el araç alımı ve kitle fonlama işlemleri de Güvenli Ödeme ile daha hızlı ve güvenli olarak yapılabiliyor.

Müşteri Deneyimi Merkezde

Tuğçe Bora Kılıç, “Mobil bankacılığı stratejimizde önceliklendiriyor, müşteri deneyimini merkeze alarak uzun zamandır bu alana yatırım yapıyoruz. Geçtiğimiz yıl ING Mobil’i yenileyerek daha kolay, hızlı, kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmaya başladık. Dijital yatırımlarımızın başarılı sonuçlarını gördük. Müşteri deneyimini sürekli iyileşen ve gelişen bir alan olarak konumlayarak mobil uygulamamıza yeni özellikler ekliyoruz” dedi.

ING Türkiye, tamamen dijital bir banka olarak, müşterilerinin hayatlarını kolaylaştırmak için yenilikçi çözümler geliştirmeye devam ediyor.

YORUMLAR YAZ